Moja vizija masaže

Moje ruke su ono što imam za dati. Kroz njih se osjeti sve do sada skupljeno iskustvo. Odlučila sam da je to moj put, to je moja vizija masaže…

Mala kućica okružene biljkama: moja vizija masaže.

Moja vizija masaže zapravo se počela ostvarivati još kada je nakon srednje škole došlo vrijeme da se odlučim upisati fakultet. Imala sam tada viziju male kućice okružene eteričnim biljkama gdje ću masirati u magičnom ambijentu.

Biljke će lelujati na vjetru, radititi ću svoje ulje za masažu i masirati iza staklenih prozora kućice iz osamdesetih. Mislila sam da je fizioterapija nadogradnje na zvanje medicinskog kozmetičara.

Prevarila sam se. Fakultet me odveo u drugom smjeru, u smjeru vježbi, struja i ultrazvuka. Masaža je tada bila u drugom planu.

Moja vizija masaže

Povratak

Iako me moj posao ispunjavao, uvijek je masaža bila onaj najosobniji dio koji sam mogla dati. Svojim rukama uvjeriti tijelo da otpusti stres, bol, napetost, problem. Moje ruke su ono što imam za dati.

Kroz njih se osjeti svo do sada skupljeno iskustvo. Odlučila sam da je to moj put, moj doprinos. Pomalo se vraćam izvornom planu. Druga kuća i novi prozori, ali ista želja.  Ovaj put bez vlastitog ulja, iako se lavanda postojano njiše na vjetru. Moja vizija masaže počela se ostvarivati.

Misija

Želim klijentima omogućiti da dožive drugačiji osjećaj, osjećaj povjerenja, uz topli čaj zimi, i hladnu limunadu ljeti, da se opuste čim legnu na grijani krevet, da odahnu kada ih pokrijem toplim plahtanja i ušuškam menakom dekom. Da zaborave svijet oko sebe dok se prepuštaju masaži. Da uživaju u opuštanju, o tome ću povremeno pisati i u svom blogu.

Možda da se smiju ili tračaju dok leže na leđima i gledaju zvijezdani strop u polutami. Možda da zaspu dok im masiram lice i glavu. Želim da se osjećaju slobodno prepustiti se. Kasnije kada se pomalo obuku i popričaju na odlasku, da krenu u bolji dan jer su sretni.

Moja vizija masaže

Adresa

Matuljska cesta 16, 51410 Opatija

Telefon

(+385) 091 793 90 54

Email

info@otiaopatija.com